București

ZONA UNIVERSITATE

Cursuri gratuite de Sahaja Yoga la Casa Schiller.


Temele lunii DECEMBRIE

04.12

Meditația, integrarea completă în cea de-a patra dimensiune a conștiinței

11.12

Energia Kundalini, puterea dorinței pure

18.12

Despre cele trei canale energetice subtile și cele trei tendințe majore ale ființei umane

27.11

Introducere în Sahaja Yoga

30.10

Comunicarea în planul colectiv (Chakra Vishuddhi)

Cursurile sunt ilustrate prin proiecții video, audiții muzicale, seri de lectură și minirecitaluri de muzică și dans clasic indian. Fiecare lecție conține și teorie și practică. Nu este nevoie să vă înscrieți, puteți veni și începe oricând doriți. Nu aveți nevoie de echipament special.

Cursurile sunt gratuite și un ciclu durează 3 luni, după care temele se reiau.

Practica meditației în Sahaja Yoga este simplă și poate fi ținută acasă sau la serviciu, singur sau împreună cu alții. 

Principiul de bază al tehnicii este trezirea acestei energii care există în fiecare și rămâne alegerea oricărui individ de a începe și a practica aceasta.

Este o personalitate unică în istoria spiritualității pentru că este prima și singura care a oferit experiența Realizării Sinelui în masă.

A insistat asupra faptului că nu se poate plăti pentru adevăr sau pentru cunoașterea sinelui.  Așadar, Realizarea Sinelui a fost și va continua să fie oferită gratuit.

Cuvântul Sahaja înseamnă „spontan” și, de asemenea, „înnăscut”, descriind energia subtilă (Kundalini) care există în fiecare ființă umană.

Meditația Sahaja Yoga este tehnica dezvoltată de Shri Mataji pentru a susține conștientizarea experimentată prin Realizarea Sinelui.

„Pe lângă efectele în plan fizic (ameliorarea generală a sănătății, putere de muncă) am dobândit o stare de echilibru și de liniște interioară, o capacitate de a face față tuturor situațiilor grele din viață.”

Cristina Andrei, România

„Cei din jur se simt bine în prezența mea și astfel îi pot ajuta, influența și transforma. Numai meditația ne poate aduce liniște, mulțumire, iubire, pace și bucurie în inimi.”

Cudisac Cornelia, România
SHRI MATAJI NIRMALA DEVI

„Lumea se află într-o stare de criză care va fi rezolvată doar de către oameni iluminați. Trezirea lui Kundalini iluminează, iar Sahaja Yoga trezește energia Kundalini în mod spontan.”

Shri Mataji
CONFERINȚE PUBLICE

Shri Mataji Nirmala Devi a ținut mai mult de 3000 de discursuri publice înregistrate, în întreaga lume.